Det bästa du kan göra…

By 19th January 2015 Uncategorised No Comments
15.01.19

Efter att läst oändliga Facebookinlägg om dyrt spenderade pengar på träningskort på både det ena och det andra börjar de så smått tystna nu halvvägs in i januari.

Förr så orkade eller kände man sig i alla fall tvingad att hålla humöret uppe under hela januari, innan man kunde lägga av med någon lam ursäkt till de som frågade. De flesta frågade inte. De var rädda att själv behöva komma men någon ursäkt för att de slutat träna.

Själv har jag funnit något som kommer förändra mitt liv till det bättre!

Det kommer förbättra min hälsa och förlänga mitt liv…

Denna enda sak kommer att fördubbla min produktivitet under mina arbetsdagar… ge mig laserfokus när jag behöver det som mest… förbättra mitt humör och därför mina relationer med vänner och familj.

Dessutom är det underbart.

Sa jag vad det var?

Sömn… Underbara sömn.

Kommer jag inte i säng så ligger barnen och sparkar på mig, så det är inte många timmar jag brukar få, men det är slut på det. Vill barnen ligga i vår säng, inga problem, då går jag och lägger mig i någon av deras.

Vad kan du göra för att komma ner och få rofylld sömn?

Medan du funderar på det, visste du att…

  • Churchill brukade ta en eftermiddagslur varje dag vid femtiden? Han sa att det gjorde det möjligt för honom att få ut 50 % mer av hans arbetstimmar.
  • Sångaren Mariah Carey sover med 20 luftfuktare på full speed, minst 15 timmar på raken. Medan rapparen Eminem sätter upp folie runt sina fönster för att inte morgonsolen ska komma in.
  • Leonardo da Vinci tog 20 minuters tupplurar var fjärde timme istället för att sova på “normala” tider.
  • John F. Kennedy tog även han en tupplur varje dag för att förbättra sin produktivitet.

Om du, som jag, försöker hinna med mer för varje dag under våra arbetstimmar kan detta vara ett… underbart sätt att träna upp vår produktivitet på.

Jag lovar dyrt och heligt att hålla ut hela januari med denna träning.

 

Leave a Reply